skip to Main Content
32 (0)59/70 99 53 info@chezfemme.be

BEHANDELINGEN

Thavma: botox resultaat zonder inspuiting

Skinbooster : THAVMA THERAPY een nieuwe generatie in de huidverzorging : Botox resultaat zonder inspuiting,  uw afspraak met de plastische chirurg wordt uitgesteld. Deze “High Tech” innovatieve therapie naturaliseert de micro gelaatscontracties en maakt komaf met expressielijntjes.
Het is een alternatieve behandeling voor de befaamde BOTOX injecties. U ziet onmiddelijk resultaat na de behandeling.

Prijs: 110 € per behandeling – 3 behandelingen: 299 € om de 10 dagen

Meer lezen

De hoogwaardige en efficiente gepatenteerde producten zijn ontwikkeld om op een natuurlijke manier maximaal resultaat te geven.

Door de hoge kwaliteit van de producten zal het de spiercontracties verminderen zodat de rimpelvorming onderdrukt wordt.

Voor wie ?
-vanaf 25 tot 75 jaar
-Stress
-Peventief anti-aging
-Pré- en post chirugische ingreep
-Goede verzorging voor een grote dag
-Rokers
-Dames en heren

-Kostprijs: 110 euro per behandeling – 3 behandelingen: 299 euro om de 10 dagen

Plasma lift (plasma pen)

Wilt u bepaalde problemen aanpakken zonder plastische chirurgie of dure operaties? Dat kan nu met de revolutionaire Plasmalift-behandeling. Deze methode is het innovatiefste alternatief voor chirurgische ingrepen.
De behandeling is volledig veilig, geschikt voor alle leeftijden en voor ieder huidtype. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

Prijslijst: (Prijzen inclusief nabehandeling)
Ooglid boven en onder:  450 €
Kraaienpootjes of frons : 100 €
Bovenlip + onder-: 350 €

Meer lezen

De Plasmalift Methode – ook wel Soft Surgery genoemd – is toepasbaar op een groot aantal problemen die gelinkt zijn aan huidveroudering.

Ooglidcorrectie en –lifting

Huidverstrakking

Rokerslijntjes boven de mond

Vermindering van rimpels, kraaienpootjes

 

HOE WERKT EEN PLASMALIFT BEHANDELING?

Tijdens een Plasmalift-behandeling wordt uw huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine boog, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u onmiddellijk een liftend effect. Er wordt een serie van gerichte aanrakingen uitgevoerd en zo creëert men een gebied waar de huid gelift en stevig is. Dankzij deze techniek kan er met veel precisie gewerkt worden op bepaalde probleemzones.

Een sessie duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel. In veel gevallen is één behandeling al voldoende, maar in sommige complexere gevallen zijn meerdere behandelingen vereist. Na de behandeling kan uw huid – vooral rond de ogen – gezwollen zijn. Korstjes verdwijnen meestal na één week. De behandelde huid kan een aantal weken wat roder lijken.

 

AANTAL PLASMA BEHANDELINGEN

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In vele gevallen kan 1 behandelingen afdoende zijn, maar in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. Tussen de behandelingen moet een interval van ongeveer 8 tot 12 weken zijn.

NA DE PLASMA BEHANDELING

De behandelde huid is na de plasma behandeling wat rozig/rood. Dit is na een aantal uur tot 2 dagen meestal weg. Ook zal de huid na een ooglift behandeling lichte tot matige zwelling vertonen die 3-5 dagen kan blijven aanhouden. Na de behandeling ontstaan er minuscuul kleine korstjes. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 tot 7 dagen.

Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 12 weken is het eindresultaat bereikt. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen met een SPF 50.

 

ZIJN DE PLASMA BEHANDELINGEN PIJNLIJK?

Een verdovende crème zal ongeveer 1 uur voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. Hiermee is de behandeling goed te ondergaan.

VEILIGHEID

De Plasma behandeling werkt oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaalcellenlaag (de onderste huidlaag van de opperhuid) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

WELKE INFORMATIE IS BELANGRIJK?

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk. Tijdens een adviesgesprek bekijken we of u in aanmerking komt voor een behandeling en bespreken we samen met u wat de mogelijkheden zijn.

CONTRA-INDICATIES ZIJN:

Zwangerschap, Zware vorm van diabetes, HIV-positief, Hepatitis A,B & C, Inname van anti-acné medicatie – Roaccutane, Isotretinoïne, vitamin A zuur (tretinoïne), Cortison tabletten/zalf,  Kanker, Auto-immuunziekte, Epilepsie, Koorts/infectieziekten, Zware acute hart of bloeddrukproblemen , Pacemaker, Hypertrofisch littekenvorming (keloïdevorming) – dik op liggend littekenweefsel op de te behandelen plaats, Hyperpigmentatie (na een huidverwonding aanmaak van meer huidpigment)

WAT IS HET RESULTAAT OP LANGE TERMIJN?

Het resultaat blijft 18 tot 24 maanden. Dit is afhankelijk van uw levensstijl en huidconditie. Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt. Het effect van een oogliftcorrectie d.m.v. operatieve huidverwijdering blijft 5 tot 10 jaar en is dus, zoals vele mensen denken, niet permanent. Het nadeel is dat de huid volledig wordt doorgesneden. Hierdoor ontstaat er veel littekenweefsel. Deze behandeling kunt u niet blijven herhalen. De plasma behandeling kunt u indien gewenst zo vaak herhalen als wilt.

PRAKTISCHE INFO

Afspraken voor plasmalift kunnen niet online gemaakt worden. Er dient eerst een afspraak gemaakt te worden voor een intakegesprek.

Indien u een afspraak ingepland heeft, dient er bij het intakegesprek al reeds een voorschot van 20% van het totaalbedrag betaald te worden. Dit wordt op de dag van de behandeling afgetrokken van het openstaand bedrag.

Prijslijst: (Prijzen inclusief nabehandeling)

Ooglid boven en onder:  450 Euro

Kraaiepootjes of frons : 100 euro

Bovenlip + onder-: 350 euro

Gelaatsverzorging Maria Galland masque Modelant

Maria Galland masque modelante bestaat reeds 60 jaar ! Nu opgewaardeerd !

Uw voordeel:

 • meer massage in de behandeling, puur verwenritueel
 • manuele liftende modellage technieken
 • gepersonaliseerde mozaïek methode door de verschillende serums
 • innovatieve producten die snel in de huid dringen
 • liftend effect
 • zeer ontspannend

Prijs: 130 €

Meer lezen

De al miljoenen malen beproefde behandelmethode Masque modelante biedt de intensieve verzorging, zoals die alleen in de beauty-cabine kan worden bereikt.

Het zichzelf verwarmend masker met diepte werking dat zich miljoenen keer bewezen heeft. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd. De oplossing van alle schoonheidsproblemen in 3 varianten: Intensief vochtherstel, effectieve anti-age verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de teint ziet er verfrist, verjongd, als “gelift”uit.

Bij het hard worden, wordt het masker uit zichzelf warm, de huidtemperatuur stijgt onopgemerkt, de lymfestroom en bloedcirculatie worden geactiveerd en zo wordt een gericht insluizen van de waardevolle substanties mogelijk gemaakt. Diep binnenin laadt de huid nieuwe kracht op en kunnen de crèmes en de serums beter inwerken.

€130

Mesotherapie

Lifting van het gelaat zonder scalpel met verbluffende resultaten.

Hoe gaat het in zijn werk ?
De huid wordt geprikkeld door middel van een zeer geavanceerde pen en met hyaluronzuur (vloeistof) ter hoogte van de elastine en colageen vezels. Na de behandeling wordt de huid gekoeld met het sprirulina cooler mask.

6 x gelaat om de 10 of 14 dagen : 595 €
6 x bovenlip 295 €
6 x ogen 295 €
6 x decolleté 319 €

Meer lezen

Waarom zou u het laten doen ?

Door middel van de mesotherapie zorgt de prikkeling ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid vooral op de collageen en de elastine vezels worden geactiveerd en daardoor is er een sterke versteviging van de huid. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en elasticiteit krijgt. Het gaat om een glad trekkend en verfrissend effect. Dit kan u ook rond de ogen en rond de mond laten doen voor een sterke vermindering van de rimpels. De schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht kunnen zo ook worden aangepakt. Daarnaast is het een goede behandeling voor een huid met veel littekens na acné of littekens na operaties, striemen na zwangerschap of sterk afslanken.

Wanneer kan ik er het beste mee beginnen ? 

Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen 35 en 40 jaar. Het is heel geschikt om de nog jonge huid van een  nog betere kwaliteit te voorzien en om de oudere huid haar elasticiteit terug te geven.

Hoelang duurt de hele behandeling?

Een behandeling voor het gelaat duurt ongeveer 1 uur, maar moet wel om de 14 dagen worden herhaald en dit bij voorkeur in een sessie van zes behandelingen. Nadien volstaat een controlebehandeling om de drie maand.

Welke delen kan u laten doen ?

-Lifting van de contour van het gelaat en versteviging van de hals en décolleté

-versteviging van de bovenlip en de oogcontour, sterke vermindering van de rimpels

-vermindering van pigmentatie vlekken

-wegwerken  van de striemen (oa: na  zwangerschap  of sterk afslanken)

- wegwerken van lidtekens (prijs is volgens de groote)

6 x gelaat om de 10 of 14 dagen : 595 euro - per beurt 99 euro 

6 x bovenlip 295 euro 

6 x ogen 295 euro 

6 x decolleté 319 euro 

Gelaatsverzorgingen voor dames

Onze eerste keer …
Minigelaatsverzorging + hoofd- en rugmassage 49 €

(vanaf 6 jaar)                                   

Mini-gelaatsverzorging   29 €

Reinigende gelaatsverzorging (vanaf 12 jaar tot ….)  49 €

Meer lezen

+/of Micro dermabrasie : Is een effectieve en pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken. Het resultaat is een onmiddellijke verjonging van de huidstructuur en verbetering van de huidskleur,  helpt bij een vette huid met mee-eters, een doffe grauwe huid veroorzaakt door roken, stress en veroudering. Grove poriën, acne littekens en andere littekens, fijne lijntjes en rimpels, UV beschadigingen en pigmentvlekjes.+   20 €

 +/of duolift:  Via lichttherapie en een cocktail van geconcentreerde werkstoffen wordt de huid aangespoord  tot de aanmaak van nieuw collageen en elastine zodat de huid verstevigt en er voor zorgt dat rimpels zich met lichaamseigen stoffen gaan opvullen: daardoor vindt er een ‘bio-lifting’ plaats en straalt de huid terug kracht uit.    + 20 €

+/of gelaatsmassage 10 minuten                            + 15 €

+/of gelaatsmassage profilift: is een drukpuntmassage en massage bewegingen geïnspireerd op Shiatsu. De uitgevoerde massage opent de merideanen, stimuleren de cellen en ontgiften de huid. Pure Yoga voor het gelaat. Een liftend effect in 3 demensies. Door de professionele gelaatsmassage van 25 minuten is er direct resultaat te zien. + 39 €

Gelaatsverzorging voor de zeer gevoelige huid met Systeme dermatologique: ideaal om de huid te herstellen na kanker.
Deze verzorging zal de huid opnieuw in balans brengen zodat uw huid er tip top uitziet. Reinigen + massage + masker + dagcrème  €79

Oog-, hals, en busteverzorgingen

Oog- of halsverzorging tijdens gelaatsverzorging 19 €

Liftingkuur van de ogen en sterke vermindering van de rimpels van de bovenlip met de needling lifting pen: de verzorging duurt 30 minuten en moet 6 x gebeuren in kuur om de 10 dagen.
Prijs is 295 € met de serum.

Busteverzorging: met de masque modelant voor een direct voelbare versteviging. Prijs: 42 €
In kuur: 6 x = 210 €

Meer lezen

de verzorging duurt 30 minuten en moet 6 x gebeuren in kuur om de 10 dagen. Prijs is € 295 met de serum.

Busteverzorging: met de masque modelant voor een direct voelbare versteviging. 42 euro

In kuur: 6 x = 210 euro

Verven van de wimpers of wenkbrauwen

Verven wenkbrauwen 15 €

Verven wimpers 15 € met nog een verzorging,

Enkel verven  20 €

Meer lezen

Powder brows

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen niet gelijk, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauwhaartjes uitgevallen?

De behandeling kost 295 € dit is voor 2 afspraken.
U kunt terug komen voor een touch up binnen de 6 weken.
Wilt u dit het volgende jaar opnieuw doen dan zal het 149 € zijn mits nog niet alles weg.

Meer lezen

Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen? Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden? Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?

Veel vrouwen/mannen zoeken al jaren naar een permanente oplossing voor hun wenkbrauwen, Er was tot nu toe geen enkele manier die voldeed aan hun wensen. Microblading is een nieuwe techniek waardoor je de getatoeëerde wenkbrauw haast niet kan onderscheiden van de echte. Het biedt een prachtige oplossing.

Microblading is een nieuwe techniek in permanente make up: de ‘handmade wenkbrauwen’. De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een handtool, een manuele pen. De pen die je handmatig bedient, dus zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat. ‘Micro’ staat voor fijn en een ‘blade’ is een mesje.

Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion). Microblading is tatoeage, permanente make-up. De beweging voelt aan als een vedertechniek.

Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm.

Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten , resulteren in mooie wenkbrauwen.

We tekenen de wenkbrauw die perfect bij uw gelaat past

Iedereen heeft een ander gezicht, dus iedereen moet andere wenkbrauwen hebben om die perfect bij het gelaat te doen passen. Bij het tekenen van de wenkbrauw houd ik rekening met de afstand tussen de ogen. Of de lijn van de neusvleugel naar de ooghoek. Bij iedereen zijn die afmetingen ietsjes anders.

Een mooie wenkbrauw doet wonderen:

•Het geeft je een jonger uiterlijk

•Je ogen worden gelift

•Een stralendere blik

•Het brengt harmonie en expressie in het gezicht

 

PRAKTISCHE INFO EN VEELGESTELDE VRAGEN:

Doet het pijn?: Hangt af van persoon tot persoon. Sommige klanten voelen er niet veel van.

Hoe lang blijft het?: Na zes weken werken we bij, na deze bijwerking blijft het resultaat ongeveer anderhalf jaar.

Mag ik in de zon?: Enkele dagen na de behandeling moet je uit de zon blijven, daarna mag je gerust in de zon maar je dient steeds sunblock op de wenkbrauwen aan te brengen. UV licht zou het kleur van de inkt kunnen veranderen.

Mag ik sporten?: Het is best dat je enkele dagen na de behandeling niet sport, zweten zou voor ontstekingen of onregelmatigheden kunnen zorgen.

WAT HEEL BELANGRIJK IS:

- GEEN alcohol of aspirine de dag voordien of dag zelf.

- Nazorg: de wenkbrauwen goed insmeren met een verzorgende zalf die we u meegeven. Dit zolang er korstjes aanwezig zijn.

- Zeker niet aan korstjes krabben, ze moeten er vanzelf kunnen afvallen.

- Geen scrubs of peelings op de wenkbrauwen, ook niet met reinigingsmelk over gaan de eerste dagen.

Hoelang duurt de behandeling? De behandeling duurt ongeveer 1,30 uur met de voorbereiding van de vorm en kleur van de wenkbrauwen.

Hoelang blijft het?

Zonder aan te komen zal de microblading 1 tot 2 jaar blijven. Dit hangt af van de structuur van de huid. Heb je een vette huid dan zal de microblading sneller vervagen.

Hoeveel kost het?

De behandeling kost € 249 dit is voor 2 afspraken. U kunt terug komen voor een touch up binnen de 6 weken. Wilt u dit het volgende jaar opnieuw doen dan zal het €149 zijn mits nog niet alles weg.

Zijn er mensen die geen microblading kunnen doen?

Iedereen is een kandidaat, zijn er een paar contra-indicaties dat een doktersverklaring nodig om de behandeling uit te voeren. Een paar voorbeelden waarbij een doktersverklaring nodig zou zijn kanker, hemofilie, en hepatitis.

Henna brows

NIEUW: Bent u het tekenen en poederen van uw wenkbrauwen ook zo beu ?
Vanaf nu kan dit voor u verleden tijd zijn, want vanaf nu kunt u bij ons terecht voor Henna brows. Dit blijft ongeveer 1 maand en zal ook de huid meekleuren. De wenkbrauwen worden eerst uitgetekend volgens uw gelaat en geëpileerd . Prijs: 50 €

Meer lezen

Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder uw wenkbrauwen mee wordt geverfd. Uw wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Dit betekent dus dat u uw wenkbrauwen een aantal weken niet meer hoeft te tekenen en poederen. Zeker voor dames met weinig wenkbrauw groei zijn Henna brows de oplossing.

De kleur van de Henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en 5-6 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat u uw wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog houdt.

Wimper extensions

Nieuw: Zonder mascara, dag en nacht lange wimpers. Resultaat: een stralende oogopslag…
Accentueer uw ogen met de one by one wimper extensions ! Kom binnen voor vrijblijvende info

Prijs: 90 € per nieuwe set
bijwerking na 2 weken : 35 €
bijwerking na 3 weken : 45 €
bijwerking na 4 weken : 50 €

Meer lezen

Alles passen wij aan, aan uw voorkeuren volgens lengte, dikte en kleur…

Dit is de nieuwste trend in beauty en welness, overgewaaid uit de Verenigde Staten en in Europa reeds wijdverspreid.

Wimperextensions zijn synthetische wimpers die één voor één op de eigen wimpers met zorg worden aangebracht en de schoonheid van uw eigen ogen accentueren. Dit is een mooie en natuurlijke verlenging van uw eigen wimpers. De behandeling op zich is rustgevend en ontspannend.

Accentueer uw ogen met deze nieuwe techniek. De resultaten zijn verbluffend, geven een natuurlijk effect met een lange tijdsduur. De natuurlijke wimpers worden niet aangetast. De wimper extensions zijn waterbestendig en resistent tegen alle soorten activiteiten.

Prijs: 90 euro per nieuwe set
bijwerking na 2 weken : 35 euro
bijwerking na 3 weken : 45 euro
bijwerking na 4 weken : 50 euro

verzorging wimperextensions:
- gedurende 2 uur na de behandelingde wimpers niet nat maken
- trek niet aan uw wimpers
- wrijf niet in uw ogen
- gebruik geen mascara , alleen de speciale mascara voor wimperextensions
- verwijder uw wimperextensions nooit zelf
- reinig uw wimperextensions nooit met een product met olie erin.

Wimper lifting

Natuurlijke en duurzame lifting van de eigen wimpers. Het maakt de ogen groter. 
4 tot 6 weken met perfect verleidelijke wimpers?

Duur: 1u  Prijs:  60 € liften + verven 10 €

Meer lezen

De wimperlifting is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Dat kàn vanaf nu bij uw vertrouwd schoonheidsinstituut Chez femme

Behandelingen : Wimperlifting + verven

Duur: 1:00  Prijs:  € 60 liften + verven 10

Wimperlifting is een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie!

Blijft 4 tot 6 weken zitten. U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Voelt licht en natuurlijk aan. Uw ogen lijken groter.

De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.

Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wat is een wimperlift?
Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u en wijder ogende en sprekender blik krijgt.

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?
Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor u broze wimpers kunt krijgen en wimperhaartjes afbreken. De Wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers!

U kunt GEEN wimperlift behandeling ondergaan wanneer u:een infectie heeft van de Zeis klieren (bekend als "een strontje”).
uw wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecia of chemotherapie.
lijdt aan conjunctivitis.
lijdt aan trichotillomanie.
zwanger bent.
borstvoeding geeft.
in het verleden last heeft gehad van haaruitval.
extreem korte of extreem fijne wimpers heeft.
Wanneer u last heeft van onderstaande aandoeningen is het WEL MOGELIJK om een wimperlift behandeling te ondergaan er wordt dan voorafgaand aan de behandeling een test patch afgenomen:
Droge ogen syndroom.
Wanneer u veel last heeft van allergieën.

Enkele feiten:
De wimperlift is een behandeling die de NATUURLIJKE wimpers lift en deze een boost geeft.

Het effect van de wimperlift behandeling blijft tussen de 4 à 6 weken zichtbaar, dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.

De behandeling heeft een verhelderend en liftend effect van de huid rond de ogen.

Wij kleuren ook de wimpers, zodat de natuurlijke schoonheid en kleur nog meer wordt versterkt.

NADIEN: NIET IN DE OGEN WRIJVEN DE EERSTE DAG + DE EERSTE 48 UUR NIET IN HET WATER

Manicure of pedicure

Manicure of medische pedicure tijdens gelaatsverzorging 23 €
Zonder gelaatsverzorging 25 €
Hand-  of voetverzorging, manicure of medische pedicure met een peeling en een masker.

Meer lezen

lakken van de nagels: € 10

- Amerikaanse voetverzorging: voetbad + peeling + medisch pedicure + masker + massage € 49

- 1 gelisch nagel bijwerken € 10

- Gelisch nagellak blijft 4 weken (geen valse nagels) Uw nagels worden gelakt met een speciale nagellak en daarna vastgezet. Het blijft tot het uitgroeit. € 35 voor de handen , € 30 voor de voeten.

 

Gelisch nagellak of Stick n'go nagels (instant style nagels)

Gelisch nagellak die 3 weken blijft zonder de nagels kapot te maken
– Gelisch handen                                                              35 €
– gelisch tenen                                                                  30 €

Stick n’go nail systeem zorgt voor prachtige instant-style nagels. Deze blijven afhankelijk van de staat van  de natuurlijke nagel, 3 tot 4 weken zitten. De voorgevormde tips zorgen voor een naadloze en elegante pasvorm. Voelt zeer natuurlijk aan zonder storend drukkend gevoel. Zal de bestaande nagel niet kapot maken. Het kleur kan u zelf kiezen. Prijs: € 50

Meer lezen

Maquillage

Voor dag of avond 25 €

Les om U zelf te leren maquilleren. 1,30 uur (af en toe is er een cursus in groep, gelieve u hiervoor te informeren in het instituut).

Meer lezen

Ontharingen voor dames en heren

Gelieve ons te verwittigen indien u Roacutane neemt omdat dit de huid super gevoelig maakt.

Meer lezen
Bovenlip  € 10
Kin of wenkbrauwen  €12
Benen of dijen of onder- of bovenarmen € 20
Oksels  €10
Bikini herfst € 15 Bikini lente (streepje) € 25 bikini zomer (helemaal) € 25 Doet u er nog een verzorging bij dan is het aan € 23
Voor de heren: borst of buik of bips of bikini € 20
Voor de heren: rug € 30
Voor de heren: schouders €12
Voor de heren: bilspleet €12
Voor de heren: vingers, tenen of oorlellen € 10
Voor de heren: epilatie van de huid van de teelballen € 25

Lichaamspeeling

Lichaamspeeling met de hand en effleurage €34

Meer lezen

Spraytanning

U wenst niet in de zon of zonnebank te liggen maar toch bruin te zijn, de oplossing: spraytanning die u een prachtig kleur in 5 minuten geeft. 

Meer lezen

•€ 20 tanning gezicht & décoleté

•€ 25 tanning benen volledig

•€ 30 tanning gezicht & bovenlichaam

•€ 40 tanning gehele lichaam & gezicht

•€ 96 spraytanningkaart: 6x tanning gezicht & décolté / 1 jaar geldig !

•€ 120 spraytanningkaart: 6x tanning benen volledig / 1 jaar geldig !

•€ 144 spraytanningkaart: 6x tanning gezicht & bovenlichaam / 1 jaar geldig !

•€ 192 spraytanningkaart: 6x tanning gehele lichaam & gezicht

Iedereen voelt zich beter met een beetje kleur, maar we zijn ons ook steeds meer bewust van de gevaren van een te lange blootstelling aan UV stralen van zon en zonnebank. Pigmentvlekken, vroegtijdige veroudering en hogere kans op huidkankers kunnen allemaal resultaten zijn van een intensieve beschadiging door de zon.  Het aantal gevallen van huidkanker was en is in Australië 3x hoger dan in de rest van de wereld. Hierdoor ontstond in Australië veel vroeger dan elders het onderzoek naar alternatieven voor de zon en zonnebank. Het bijna geurloze tanningsysteem is de absolute n.1 in de wereld van spraytanning met een prachtige natuurlijke kleur als resultaat en is daarmee het beste alternatief voor zon en zonnebank op de markt.

 

Wat is spraytanning? Is het aanbrengen van een tanning lotion op de huid. Graad van het verkleuringsproces wordt bepaald aan de hand van de aanwezige teint.

Is de behandeling veilig?  De behandeling is absoluut veilig en heeft geen bijwerkingen. De actieve component in de lotion is DHA. DHA wordt gemaakt van rietsuiker en de lotion kan niet door het lichaam worden opgenomen maar zal alleen de bovenste dode huidcellen verkleuren.

Hoe lang blijft de bruine kleur?  Het resultaat blijft ongeveer 5 à 7 dagen, het verdwijnt langzaam zoals een door de zon gekleurde huid. Het regelmatige gebruik (2x daags) van een hydraterende lotion of crème zal de houdbaarheid met een paar dagen verlengen.

Mag men zich blootstellen aan UV-stralen na de tanning?  Men mag zonnebaden maar de tanning beschermt niet tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Het is dan ook aan te raden een zonneproduct met beschermingsfactor te gebruiken.

Voor wie is suntanning?  Voor iedereen die een perfect bruin kleurtje wil bekomen en dit in nog geen 15 minuten tijd. Zowel mannen, (zwangere) vrouwen als mensen die omwille van bepaalde redenen niet (mogen) zonnen kunnen zonder risico van deze uiterst huidvriendelijke behandeling genieten.

Suntanning:  Voor- en Nabehandeling : Om het beste resultaat te verkrijgen en een eventuele teleurstelling te voorkomen, dient u onderstaande informatie zorgvuldig door te lezen en toe te passen. Voor het verkrijgen van een mooie egale kleur en een optimale houdbaarheid , is het opvolgen van deze voorbehandeling van groot belang! Een goede voorbehandeling begint dus tenminste 3 dagen vóór dat u een tanning sessie ondergaat!

Voorbehandeling: 

- Niet meer de huid harsen binnen de 4 dagen voor de tanning.

- Scheren mag tot 1 dag voor de tanning.

-  Lak bij voorkeur uw nagels om opname van de tanning vloeistof te voorkomen. Dit mag ook met een transparante nagellak zijn.

- Scrub uw lichaam met een normale huidscrub 2 of 3 dagen vóór uw tanning sessie, EENMAAL en LICHT. Daarna niet meer scrubben tot aan de tanning.

- Ruwe plekken zoals ellebogen, handen, voeten en knieën iets steviger scrubben.

-  Gebruik bij voorkeur gedurende 3 dagen vóór de tanning alleen nog warm water tijdens het douchen. Dus geen doucheproducten meer gebruiken. Voor intieme plaatsen en oksels mag een milk- en olievrije douchegel gebruikt worden. Gebruik ook geen bodylotion meer tot na de tanning sessie.

Op de dag van de Tanning: 

- Spoel zo kort mogelijk voor de tanning sessie uw lichaam goed schoon met ALLEEN WARM WATER!

-  Gebruik op de dag van de tanning GEEN make-up, GEEN dagcreme, GEEN bodylotion, GEEN deodorant, … zodat de dode huidcellen 100% droog en schoon zijn en de tanning vloeistof goed kan worden opgenomen. Dit is zeer belangrijk!!!

-  Neem donkere, los zittende kleding mee voor na de tanning sessie. Bijvoorbeeld een joggingbroek, een rok en los T-shirt. Ingeval u niet naakt getand wil worden, adviseren wij u, om een donker slipje, string, bh of bikini te dragen tijdens de tanning.

Nabehandeling: 

-  Uw tanning droogt gedurende het aanbrengen, maar heeft tijd nodig om de dode huidcellen te verkleuren. Daarom adviseren wij u om NIET te douchen tot 8 uur na de tanning zodat de tanning vloeistof goed kan indringen!

-  Vermijd transpiratie tot na de eerste douche. Dus niet sporten.

-  Om de kleur goed te behouden adviseren wij u om na het douchen een goede hydraterende bodylotion te gebruiken. Ook de volgende dagen de huid 2x per dag goed hydrateren.

-  Tevens adviseren wij u om sauna’s en lang baden te vermijden! Dit versnelt het afschilferen van de huid waardoor de tanning minder lang zal houden.

Het ideale moment om voor een tanning te komen is op de vooravond van de dag dat je mooi bruin wilt zijn. Bijvoorbeeld je wilt op een zaterdag mooi bruin zijn dan kom je best op vrijdagavond tussen 16u00 en 18u30.

 

Na de tanningsessie heb je door de gespoten tanningvloeistof op je huid onmiddellijk een kleurtje; dit is het kleur van de bronzer. Op deze kleur mag je echter NIET afgaan. De eigenlijke kleur komt pas na 6 à 8 uur en het kleur van de bronzer wordt na de eerste douche afgewassen.

Lichaamsverzorgingen

Vitality body ritual: een peeling van het lichaam in de vorm van een massage: 45 minuten.
Zal de huid voeden en zeer zacht maken   59 €

Rugverzorging: peeling met massage, pakking van de rug 30 €

Meer lezen

Lichaamsmassages

Relaxerende rugmassage of  hoofdhuid- of gelaatsmassage 10 min. 15 €

Relax- en energielichaamsmassage van het lichaam 25 min. 35 €

Meer lezen

- totale relax en enrgielichaamsmassage 50 minuten 70 Euro

- massage voor de vermoeide benen 25 minuten € 30

Voor de massages : indien niet serieus, gelieve zich te onthouden.

Afslankende en/of verstevigende verzorgingen

Figuurcorrectie en contourverbetering van het lichaam . Door de 3 elementen: de schoonheidspecialiste, het duolift apparaat en de bijhorende producten voor een verdere behandeling, kunnen we de 2 parameters van Cellutlitis grondig aanpakken. Nl: problemen ontsgtaan door vet of door vocht. Maar vergeten we ook het verstevigen van de huid niet. 

 1. Via de Sygmass geven we een goede bindweefselmassage waardoor de verkleving tussen de vetlagen en het bindweefsel los komen. + ook versteviging van de huid.
 2. via de duolift wordt het cellulite gebroken en beter insluizen van de producten
 3. Met de crèmes wordt de behandeling dieper aangepakt.
Meer lezen

Deze methode is geschikt voor:- cellulitis (op buik, benen en billen) - vochtophoping - huidverslapping op de buik, billen en armen - vetophoping op heupen en benen - zwembandjes (vetophoping rond de taille) - striemen - centimeter verlies - na de zwangerschap, om uw figuur snel terug te krijgen.

Indien u plaatselijk wilt afslanken of verstevigen kan dit.

benen en billen (per sessie) : 69 € - benen en billen (per 10 beurten) 650 €

benen, billen en buik (per sessie): 89 € - benen, billen en buik (per 10 beurten) 850 €

buik (per sessie) 39 € - buik (per 10 beurten) 350 €

armen (per sessie) 39 € - armen (per 10 beurten) 350 €

Het concept Duolift is gelijktijdig een behandeling die inwerkt op de inwendige natuurlijke processen en een externe behandeling met crèmes. De synergie van deze inwendige en uitwendige verzorging vormt een garantie voor de doeltreffendheid van het Duolift concept. Via ultrageluidsgolven in combinatie met softlaser en kleur-&lichttherapie wordt een ontvezeling van het onderhuidse opgeslagen vet in de vetcellen tot stand gebracht waardoor de plaatselijke vetophopingen worden losgemaakt en afgevoerd middels een lympfedrainage en ruimtes tussen het weefsel.

Door behandeling van dit probleem zorgt DuoLift voor: 1. vermindering van vetopslag, 2. vermindering van vochtophopingen, 3. verbeterde bloeddoorstroming, 4. zichtbaar gladdere en strakkere huid.

Het Duolift concept berust volledig op de stimulerende werking van ultrasone golven. Ultrasone golven staan bekent om hun doeltreffende, snelle werking en gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in een pijnloze en effectieve behandeling van cellulitis.

Voor de dame die vol blijde verwachting is

De verzorging “femme enceinte” of “vrouw in verwachting”
Kuur van 2 x per maand
Totaal van 10 beurten
Vanaf de 4 de maand
Per beurt 39
Kuur 10 x 299 €

Meer lezen

In afwachting van een prachtige baby, voedt deze verzorging de huid en voorkomt striemen.

Speciale verwennamiddag voor de blijde moeder:

Ontvangst met een kopje koffie of fruitsap + relaxerende gelaatsverzorging + verzorging femme enceinte + hoofdhuidmassage + manicure of pedicure +  kopje koffie of thee

Prijs: 119 € per persoon

 

Na de bevalling wenst u snel uw lichaam te ontslakken ? Doe dan 3 x de universal contour wrapp. Dit zal maken dat uw lichaam verstevigd wordt en zal u laten afslanken. prijs: 3 x 220 euro

Na de bevalling heeft u striemen ? Laat deze wegwerken met de lifting pen. uw huid ziet eruit als voor de bevalling. Voor de prijs komt u best eens binnen  en bespreken we dit vrijblijvend.

Browlamination Of Browlift

Wat is Brow Lamination?

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.
Prijs: 50 euro met epileren en modelleren,  60 euro met kleuren van de wenkbrauwen

Meer lezen

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?
Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E. Je krijgt ook speciale nazorg mee voor thuis (inbegrepen).

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap en/of borstvoeding
 • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
 • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
 • Bij recent geplaatste PMU/microblading
 • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
 • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of inspuitingen

Permanente Make-up

Voor wie is permanente make up?
Wilt u er steeds goed uitzien, op elk uur van de dag ?
Hebt u moeilijkheden bij het maquilleren of een allergie aan de producten?
Gaat u vlug zweten of hebt u last van tranende ogen waardoor uw make-up vervaagt ?  Dan is Permanente Make-Up de oplossing voor U!

Prijzen:
Deepliner boven of onder  €   195
bovenaan breed    €   225
Deepliner boven en onder €   295

Eyeliner (met wing) boven  €   250
Eyeliner boven en onder      €   325

Meer lezen

Om de ogen te accentueren kunt u kiezen voor een subtiel lijntje tussen de wimpers (deepliner) of een meer opvallende lijntje (eyeliner). De bedoeling is je ogen zo mooi mogelijk te laten uitkomen en te laten spreken.

Het mooie aan SPMU is dat je er een heel subtiele en natuurlijke make-up mee kan creëren.
Het kan ook discreet, deepliner tussen de wimpers  benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van jouw ogen.

Houdbaarheid van de eyeliner is anders dan van andere SPMU.
Deze behandeling vormt met zijn zwarte kleur een groot contrast in de huid, zwart pigment heeft ook een andere samenstelling en er wordt met andere techniek gewerkt.

Daardoor zal eyeliner nooit volledig verdwijnen en altijd een beetje zichtbaar blijven. Kleur zal na enkele jaren wat vervagen, maar dat kan dan gemakkelijk terug opgefrist worden.

Luxe geschenkcheques zijn te verkrijgen voor alle gelegenheden, wij sturen ze u ook op per post na betaling.

Nog vragen ?

Laat hier je gegevens achter

en ik neem zo vlug mogelijk 

contact op met jou

  Schrijf je hier in

  voor de nieuwsbrief

  Back To Top