Skip to content
32 (0)477 95 87 37 info@chezfemme.be

JE EERSTE RIMPEL IS JE LAATSTE MET DE COLLAGEEN DRAADLIFT TECHNIEK.
Tal van onderzoeken tonen aan dat wetenschappers – net zoals jullie – meer en meer op zoek zijn naar natuurlijke anti-aging alternatieven voor o.a. Botox- en fillerbehandelingen. De Collageen draadlift zonder naalden is een baanbrekend alternatief dat werkelijk het verschil maakt.
De originele Collageen draadlift  is een dermaceutische behandeling die zonder hersteltijd meer volume geeft aan het gelaat. De behandeling is volstrekt pijnloos. Er komen geen injecties aan te pas. De collageen draad wordt met een speciaal tangetje en serum in de rimpel aangebracht. Dankzij de absorptie van het collageen worden de rimpels tot in de diepere huidlagen aangepakt. Hierdoor wordt de huid zichtbaar strakker en steviger en versterkt de huidelasticiteit en huidbarrière.

Wanneer starten met de Collageen draadlift? Vanaf de leeftijd van 20 à 25 jaar nemen, onder invloed van je genen en externe factoren, je elastine-, hyaluron- en collageensynthese af met ± 1% per jaar. Rond de menopauze zullen de hormonen nog drastischer te werk gaan en neemt je collageen in de eerste 5 jaar na de overgang tot wel 30% af.
Wanneer start je best? Persoonlijk kies ik ervoor om preventief te werken zodra jouw eerste rimpel jou stoort. Zo zal deze minder diep worden en kan je het proces op een natuurlijke manier goed onder controle houden. Ook een gepersonaliseerde huidroutine op maat draagt bij tot de gezondheid en stevigheid van je huid.
Herken jij symptomen van collageen tekort in je huid? Een minder stralende huid dan normaal. Doffe huid.Vermoeide gezichtsuitdrukking.Verlies van elasticiteit. Neus lippenplooi wordt zichtbaarder. Rimpels en fijne lijntjes. Verslapping van de huid.
Deze behandeling is ideaal voor direct zichtbare verbetering.

Hoe werkt de collageen draadlift ? De Collageen draadlift is dé anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid meer verstevigt, verstrakt en opvult. Wil je de jeugdigheid van je huid bewaren, zet dan niet alleen in op een goede huidverzorging op basis van vitamines, peptides en microneedling maar ook op het uitwendig en inwendig (Collageen elixir) gebruik van collageen.
Na jarenlang onderzoek is er een doorbraak om de moleculaire opname van collageen door middel van nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder het gebruik van injectienaalden. Dit gegeven op zich is al spectaculair, net zoals de resultaten.
Met de collageen draadlift maak ik gebruik van een speciale draad op basis van collageen. Samen met een vloeistof op basis van stamcellen wordt de collageen draadlift volledig geabsorbeerd tot in de diepere huidlagen. Deze behandelmethode verbetert je eigen collageen netwerk en de aanmaak van nieuw collageen. Je huidmatras (collageennetwerk) is dan terug veerkrachtig. Niet alleen wordt de huidbarrière versterkt, maar ook het biologisch verouderingsproces wordt vertraagd. Hierdoor wordt je huid eigen collageen gestimuleerd op de plaatsten waar rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Je huid wordt dus zichtbaar strakker.
De microneedling bij deze behandeling is om de doorlaatbaarheid te vergroten, de nanodeeltjes tot in het diepst van de huid op te nemen en het resultaat te versterken.
Welke zones kan ik behandelen met de collageen draadlift ? voorhoofdsrimpels, frons rimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op de wangen, rimpels op bovenlip. Nek en decolleté.
Na de behandeling bespreek ik de nazorg thuis verder in detail.

Contra indicaties (enkel in combinatie met microneedling)
Gebruik van Sint-Janskruid – Roaccutane
Zwangerschap
Keloïd (verdikt littekenweefsel)
Actieve herpes
Twee weken ervoor geen botox, fillers of chemische peelings
1 week vooraf geen peelings, retinol
Nazorg
Vermijd de eerste 24h aanraken van je gelaat (slaap op een proper hoofdkussen).
De eerste 24h geen sauna, zwemmen, make-up, zweten, zon, sporten, niet reinigen, geen producten aanbrengen, geen kappersbeurt met kleuring.
Na 24h: normale huidroutine + SPF gebruiken (bij voorkeur inwendig collageen supplementen (collageen elixir).
Tot 7 dagen na de behandeling geen zuren gebruiken op de huid.

De voordelen ? Een revolutionaire anti-aging behandeling en een natuurlijk alternatief voor Botox en fillers.
Je behoudt je natuurlijke gelaatsuitdrukking.
Rimpels en fijne lijntjes vervagen of verdwijnen.
Je ziet duidelijke porie reductie.
Je hebt direct zichtbaar resultaat.
Het verouderingsproces vertraagt.
Versterkt je eigen collageensynthese.
Versterkt je huidkwaliteit en huidbarrière.
Verbetert de elasticiteit en dichtheid van je huid.
Verbetert het volume.
Naaldloze draadlift.
Minimale downtime (hersteltijd – lichte roodheid na behandeling).
Geschikt voor alle huidtypes, ook voor mannen.
Deze behandeling geeft je een jeugdige uitstraling

Hoe vaak is een collageen draadlift nodig voor een optimaal resultaat ? Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huidconditie, je levensstijl en je eigen wensen.
In samenspraak starten we eerst met een grondige huidanalyse, evalueren en optimaliseren we jouw huidroutine.
Deze behandeling wordt de eerste keer enkel in kuurvorm aanbevolen. Een kuurbehandeling van de collageen draadlift bestaat uit 3 à 4 behandelingen. Eerste 3 behandelingen om de 10-14 dagen, laatste behandeling van de kuur na 12 weken. Daarna herhaal je 1 behandeling om de 3 maanden voor optimaal resultaat.
Om het resultaat te versterken, combineer ik de collageen draadlift met een microneedling behandeling.
Hoelang heb ik resultaat van mijn collageen draadlift kuur ? Gemiddeld heb je tussen de 6 à 8 maanden plezier van je collageen draadlift kuur.
Er zijn verschillende factoren die een invloed hebben op je collageen synthese. Onder andere hormonen, de zon, vrije radicalen (o.a. veel stress), suiker (glycatie), roken en pollutie. Gelukkig heb je daarop deels wel een invloed. Als je rekening houdt met een gezonde leefstijl en geniet met mate, heb je echt lang plezier van je investering.
PRIJZEN COLLAGEEN DRAADLIFT BEHANDELING
4  draden = 99 €, 12 draden = 199 €, 24 draden = 275 €, 36 draden = 375 €  – microneedling erbij = 75 € extra

Lifting van de bovenlip : € 150

Wenst u een afspraak te boeken of nog bijkomende inlichtingen: Schoonheidsinstituut Chez Femme 0477 95 87 37 of info@chezfemme.be

Back To Top