Skip to content
32 (0)477 95 87 37 info@chezfemme.be

Nieuw en super mooi resultaat: Collageen draadlifting ! Je eerste rimpel is je laatste !

De originele Collageen draadlift is een dermaceutische behandeling die zonder hersteltijd meer volume geeft aan het gelaat. De behandeling is volstrekt pijnloos. Er komen geen injecties aan te pas. De collageen draad wordt met een speciaal tangetje en serum in de rimpel aangebracht. Dankzij de absorptie van het collageen worden de rimpels tot in de diepere huidlagen aangepakt. Hierdoor wordt de huid zichtbaar strakker en steviger en versterkt de huidelasticiteit en huidbarrière.

Hoe werkt de collageen draadlift ? De Collageen draadlift is dé anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid meer verstevigt, verstrakt en opvult. Wil je de jeugdigheid van je huid bewaren, zet dan niet alleen in op een goede huidverzorging op basis van vitamines, peptides en microneedling maar ook op het uitwendig en inwendig (Collageen elixir) gebruik van collageen.

Na jarenlang onderzoek is er een doorbraak om de moleculaire opname van collageen door middel van nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder het gebruik van injectienaalden. Dit gegeven op zich is al spectaculair, net zoals de resultaten.

Met de collageen draadlift maak ik gebruik van een speciale draad op basis van collageen. Samen met een vloeistof op basis van stamcellen wordt de collageen draadlift volledig geabsorbeerd tot in de diepere huidlagen. Deze behandelmethode verbetert je eigen collageen netwerk en de aanmaak van nieuw collageen. Je huidmatras (collageennetwerk) is dan terug veerkrachtig. Niet alleen wordt de huidbarrière versterkt, maar ook het biologisch verouderingsproces wordt vertraagd. Hierdoor wordt je huid eigen collageen gestimuleerd op de plaatsten waar rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Je huid wordt dus zichtbaar strakker.

De microneedling bij deze behandeling is om de doorlaatbaarheid te vergroten, de nanodeeltjes tot in het diepst van de huid op te nemen en het resultaat te versterken.

Welke zones kan ik behandelen met de collageen draadlift ? voorhoofdsrimpels, frons rimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op de wangen, rimpels op bovenlip. Nek en decolleté.

De voordelen ? Een revolutionaire anti-aging behandeling en een natuurlijk alternatief voor Botox en fillers.
Je behoudt je natuurlijke gelaatsuitdrukking.
Rimpels en fijne lijntjes vervagen of verdwijnen.
Je ziet duidelijke porie reductie.
Je hebt direct zichtbaar resultaat.
Het verouderingsproces vertraagt.
Versterkt je eigen collageensynthese.
Versterkt je huidkwaliteit en huidbarrière.
Verbetert de elasticiteit en dichtheid van je huid.
Verbetert het volume.
Naaldloze draadlift.
Minimale downtime (hersteltijd – lichte roodheid na behandeling).
Geschikt voor alle huidtypes, ook voor mannen.
Deze behandeling geeft je een jeugdige uitstraling

Back To Top